Vi är live.

Det är länge sedan jag skrev. Det hände en massa, en massa tråkiga saker och jag mådde inte så bra. Jag hade inget roligt att skriva och tänkte att då var det inget av värde.

Det händer fortfarande en massa och det finns dagar då jag inte mår så bra och inte orkar så mycket. Dagar då jag är trött och ledsen och minst av allt rolig men det finns en majoritet av dagar då jag mår bra, dagar då jag känner mig mer som mig själv.

Detta året började inte som jag hade tänkt, jag hade en plan. En plan och en tanke kring vad jag skulle göra och vilka människor som skulle finnas i mitt liv. Men planen ändrades, så som planer ofta gör och då får man anpassa sig. En ny väg stakas upp. En väg jag tänkt på i många är och som jag i förbifarten nämnde för några vänner då vi pratade om min nya logga för någon månad sedan. Jag ville ha en logga och en hemsida som var mer inkluderande och som kunde representera annat är det jag gjort och gör. Fina Anna på Samsin har varit ett fantastiskt bollplank och satt ihop allt så fint. Jag är så tacksam. Den är inte helt färdig, men det blir den nog inte. Jag är ju inte helt färdig och jag ser fram emot att låta hemsidan växa fram och låta er följa med på mina nya äventyr. Så kika runt och meddela mig gärna om du hittar buggar eller andra konstigheter. Och dela den gärna!

Previous
Previous

Jag går min egen väg.

Next
Next

Jag kanske måste sluta...